Posted on

SJML Cup 2006 säännöt hyväksytty

SJML Cup 2006 säännöt on hyväksytty SJML johtokunnan toimesta tänään.

Aiemmin esillä olleeseen ehdotukseen tehtiin vielä kolme muutosta: 1) ohjeellisia ampumaetäisyyksiä (suhteessa vitaalialueen kokoon) pidennettiin, 2) Plussa-alueen kokoa pienennettiin (edelleen suhteessa vitaalialueen kokoon) sekä 3) SJML Cup lopputuloksien mukaiset palkinnot jaetaan kaikissa luokissa riippumatta lopputuloksen saajien määrästä.

Sääntöjen uudistuksen tiimoilta käytiin runsaasti keskustelua ja lopputulosta voi luonnehtia jonkinasteiseksi kompromissiksi esitettyjen ääripäiden välillä. Tämänkertainen keskustelu sääntöjen äärellä on nyt käyty loppuun – seuraavan kauden sääntöjen säätäminen voi alkaa jälleen kisakauden jälkeen.

Johtokunta toivoo kisajärjestäjien tutustuvat huolellisesti uusiin sääntöihin sekä toivottaa kaikille kisoihin osallistujille kisaonnea ja opettavaisia kokemuksia riistalaukauksenomaisten ampumatilanteiden äärellä.

Tukimateriaalia kilpailun järjestäjille: