Julkaistu 2 kommenttia

SJML Cup-kisojen yhteenveto

Kilpailut on tältä vuodelta käyty ja on yhteenvedon aika. Liiton lisääntynyt jäsenmäärä on lisännyt myös kiinnostusta kilpailutoimintaan, mistä johtunee tänä vuonna oli 150 kilpailusuoritusta. Kasvua edellisvuodesta n. 9%. Suurin yksittäinen lisäys on tapahtunut tähtäinsarjassa, noin 21%. Keskimäärin kilpailua kohti kävi 30 kilpailijaa.

Luokittain
Vaistoluokassa kilpaili kaikkiaan 17. Viime vuoteen verrattuna on jonkin verran laskua, koska vain viisi kiersi Cup-lopputulokseen vaadittavat kolme kisaa. Vaistoluokassa kilpailu oli silti tiukkaa aina loppumetreille saakka. Laskutoimituksen (taso %) jälkeen vaistoluokassa oli jälleen mestarin nimi Jukka Lilja 2,47% erolla.

Talja-vaistoluokassa kilpaili seitsemän kilpailijaa, josta yksi kiersi vaadittavat kolme Cup-kisaa. Liljan perhe näyttää hallitsevan vaisto ammunnan, koska Jukan poika Jaakko Lilja oli suvereeni ja pesi jälleen kaikki kanssakilpailijat puhtaasti 100-0. Eli kaikissa kisoissa, jossa Jaakko oli hän voitti.

Tähtäinluokassa kilpaili kaikkiaan 43 kilpailijaa, joista 11 kiersi vaadittavat kolme kisaa. Arttu Lampinen Jousimetsästyksen Suomen Mestari vuosimallia 2005 – ja tulihan se mestaruus pokattua myös tänä vuonna – vei porukkaa mestarin ottein. Lieneekö Artun tarkan ammunnan salaisuus jänisjahdeissa Helsingin yössä? No, kyllä ”Kunigas” Arttu sorsametälläkin pärjää, mistä todisteena hieno tavi. Kaatomatka oli siinä n.35m.  

Mikko Kärkkäinen on uusi tuttavuus palkintopallilla, Mikko on harjoitellut jousella vasta 2,5 vuotta! Näinkin lyhyellä ajalla voi taljatähtäinluokassa menestyä ja saavuttaa hyvän ampumataidon. Mainita voisi muidenkin mitalistien harjoitteluajat: Arttu kolme vuotta, Mikko neljä vuotta, eli aika nopeasti väline tulee tutuksi ja tulosta syntyy.

Perinnejousiluokassa ei ollut tungosta. Ainoastaan kaksi kilpailijaa kokeili omilla jousilla miten ”metsästys” sujuu..

SJML-Cup 2005 lopputulokset, nimen jälkeen Cup-pisteet

Luokka 1 Vaisto
1) Jukka Lilja/28            EPJM 97,58%
2) Simo Salo/28             Hood 95,11%
3) Kari Rantamäki/24      Kyjo
4) Jarkko Kaunismäki/22 Ukonnuolet
5) Jarmo Kotilainen/16    EPJM

Luokka 2 Talja-Vaisto
1) Jaakko Lilja/30           EPJM

Luokka 3 Tähtäin
1) Arttu Lampinen/29    Ukonnuolet
2) Mikko Kärkkäinen/28  Hood
3) Antti Mäkipää/25        EPJM
4) Marko Peltoniemi/23   SJML
5) Tommi Turunen/16    Hood
6) Mikko Kivilinna/14      Hood
7) Ossi Mantere/12        Jsjm
8) Hande Hietarinne/10  Ukonnuolet
9) Jorma Karjalainen/9   Ukonnuolet
10) Henry Harju/7         SJML
11) Venovirta Jukka/6   SJML  

Antoisaa jahtikauden jatkoja ja hyviä osumia…
JJ.Hunter

2 ajatusta kohteelle “SJML Cup-kisojen yhteenveto

  1. Hood on saanut tuloksissa hieman ylimääräistä (toki ansaittua) kunniaa, sillä vaistoluokan voittaja Lilja ei ikävä kyllä edusta Hoodia vaan EPJMää. Saman luokan kakkosen kohdalla asia taas on päinvastoin, Salo edustaa Hoodia eikä EPJMää. Myöskään tähtäinsarjassa kisannut Hietarinne ei löydy viralliselta Hoodin jäsenlistalta vaan edustaa Ukonnuolia. Kaikesta huolimatta onnea voittajille ja muille sijoitetuille.

  2. Korjattu. Kiitos tarkkaavaisuudesta!

Kommentointi on suljettu.