Julkaistu

Yhteisjahti Kauhajoella 12.-13.12.2015

[ TAPAHTUMA ON TÄYNNÄ ]
Kauhajoen Päntäneen metsästysseura ja SJML järjestävät jälleen yhteisjahdin. Mukaan ovat tervetulleita Suomen Jousimetsästäjäin Liiton varsinaiset jäsenet. Lauantaina 12.12.2015 klo 09:00 alkavan kaksipäiväisen jahdin kohde on metsäkauris, jota metsästetään mäyräkoiria apuna käyttäen. Myös muuta luvallista riistaa saa jahdin yhteydessä ampua. Jousimiehen saaman kaurissaaliin kaatomaksun kustantaa SJML. Jahdissa mukana ja oppaina toimivat paikallisen metsästysseuran jäsenet (ruutiaseineen).

 
Mukaan yöpymisvälineet ja eväät sekä (pakolliset) oranssi päähine ja takki/liivi sekä VHF-puhelin, jos omistat sellaisen. Paikalle voi saapua jo perjantai-iltana noin klo 20.00, jotta avantouimarit kerkiävät alta pois.

Majoitus tapahtuu Päntäneen Hiukkajärven kämpällä pääosin lattiamajoituksena. Kämppään kuuluu keittiö ja sauna. Tarkempi paikka, osoite ja kartta löytyvät kalenteritapahtumasta.

Tapahtumaan ilmoittaudutaan aikaisempaan tapaan liiton sivuilla olevalla lomakkeella. Mukaan otetaan 30 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Ilmoittautumisaika päättyy 25.10.2015. Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumismaksu maksetaan etukäteen ja sen viimeinen maksupäivä on 30.10.2015. Tilinumero ja viitenumero ilmoitetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Jos maksua ei eräpäivään mennessä ole suoritettu, vapautuu paikka varasijoilla oleville.

Kokoontuminen jahtiin lauantaina aamulla hyvissä ajoin ennen klo 09.00.

Hinnat:
– majoitus 10 eur/ yö
– lauantain jahti 30 eur (sisältää lounaan)
– sunnuntain jahti 20 eur

Tarkemmat tiedustelut joko puhelimitse (040) 506 1706 tai sähköpostilla jahtivouti (ät) jousimetsastys.fi.

Tervetuloa, Kauhajoella tavataan!