Posted on

Jousimetsästyksen SM 2.7.2016

Kilpailukutsu_SM2016_kuva

Kilpailu järjestetään täysin uudessa maastossa pienen lammen rannalla, joten luvassa on normaalirastien lisäksi vesirasteja sekä muita erikoisrasteja. Ota siis mukaasi taulu-, bluntti- ja leikkurikärkiä sekä riittävästi nuolia (veteen joutuneet haetaan kisan jälkeen). Varusteet muutenkin SJML Cup- sääntöjen mukaiset.
Buffetista mm. kahvia, makkaraa, pullaa ja voileipiä. Osanottomaksu 20 €, nuoret ja junnut ilmaiseksi.
Ennakkoilmoittautumiset (ei pakollinen) 18.6. mennessä: nimi ja luokka osoitteeseen jani.shooter (ät) gmail.com.
Open-luokka järjestetään mikäli ennakkoilmoittautuneita on vähintään 5 kpl/ luokka. Openissa naiset ja miehet ampuvat samassa sarjassa.
Kisapaikan osoite: Nummikankaantie 556, 61850 Kauhajoki.
Pitkänmatkalaisille edullinen majoitus Nummikosken koululla noin 20 km kisapaikasta. Sitovat ilmoittautumiset majoitukseen 18.6 mennessä. On sauna, iltapala ja aamupala. Yöpyjien määrän mukaan hankitaan evästarpeet. Lisäinfoa majoituksesta antaa Esko Jussila, puh. 045 187 4174