Kirjoitettu

SJML CUP 2017 – välituloksia + SM-kisatietoa

SJML Cup-kierrosta on käyty neljän osakilpailun verran, tässä välituloksia.

Huom – listassa on mainittu välituloksissa ainoastaan CUP-pisteitä saaneet kisaajat, lopullisissa tuloksissa listaamme kaikki osakilpailuihin osaa ottaneet kilpailijat.
Mikäli listassa tässä vaiheessa on pieniä virheitä, niistä voi ilmoittaa kilpailuvastaava@jousimetsastys.fi – lopullisessa listauksessa kilpailukauden jälkeen jokainen osakilpailu ja pistesija tarkistetaan kuitenkin useaan otteeseen, joten välitulokset eivät ole ratkaisevia.

Listauksessa mainittu kilpailijan nimi, kerätyt CUP-pisteet ja käydyt osakilpailut.

SM-kisat järjestetään tänä vuonna Hyvinkään Ampumaurheilukeskuksessa 29.-30.7. yhdessä SML:n haulikkolajien kanssa.
Kilpailujärjestelyistä ja osallistumiseen liittyvää yksityiskohtaista tietoa päivitämme viimeistään 2 viikkoa ennen kilpailua – tässä kuitenkin alustavia nuotteja:

-Kilpailumaksu noudattelee CUP-osakilpailuista totuttua hintaluokkaa (n. 20€) ja sisältää kilpailuun osallistumisen

-Alueella mahdollisuus telttamajoitukseen/asuntovaunu-/asuntoautomajoitukseen, tästä ei alustavasti tiedossa lisäkustannuksia osallistujalle.

-Kilpailualueella ruokatarjoilu yhteistyössä SML:n kilpailujärjestäjien kanssa – jokainen voi joko a) hankkia itse eväitä mukaan b) ostaa kilpailupaikalta kilpailijoille tarkoitettua ruokaa – tässä otettu ruokamäärissä huomioon myös SJML:n kilpailijat

-Kilpailu on kaksipäiväinen, mutta päästäkseen mukaan SM-mittelöön, ei ole pakko ampua kumpanakin päivänä – tästä lisää myöhemmin.

-Kilpailuun ilmoittautuminen alkaa pari viikkoa ennen kilpailua. Ilmoittautuminen ei ole pakollista, mutta suotavaa.

Vaikka kyseessä ovat SM-kisat, ampumaan ovat ehdottoman tervetulleita kaikki – harrastusvuosiin ja -kokemukseen katsomatta!

Kireitä jänteitä!