Julkaistu

SJML Uutiskirje 2/2018

Uutiskirje (2/2018)

Raikasta lokakuuta!

Metsästyskausi on hyvässä vauhdissa ja elämyksiä kertynyt monelle jännittäjälle. Puskaradio ja sosiaalinen media kertovat onnistumisista. Joitakin niistä nostetaan framille tulevassa Jäkkärässäkin kannusteeksi meille kaikille.

Jos haluat jakaa tunnelmakuvan, voit lähettää sellaisen tyrkylle osoitteeseen ig@jousimetsastys.fi. Saatamme julkaista kuvan liiton Instagram-feedissä, Jäkkärässä tai muutoin hyödylliseksi katsomassamme SJML:n mediassa.

SJML järjestää jäsenilleen yhteisjahteja tänäkin syksynä. Ensimmäisenä on vuorossa Kempeleen kaurisjahti 27.-28.10. Jahtikutsu on liiton kalenterissa ja ilmoittautumisia otetaan vastaan. Päntäneen peura-/kaurisjahdin ajankohta selviää myöhemmin. SJML:n jäsenseurojen puheenjohtajien jahti järjestetään Akaalla alustavasti 8.-9.12.

Seuraavassa Jäkkärässä kerrotaan myös tarkemmin saalistilastosta, jota keräsimme 2017-2018 kaudelta. Vastanneet olivat käyneet metsällä niin liiton alueilla kuin muuallakin Suomessa, mutta myös ulkomailla. Valkohäntäpeuroja raportoitiin saaduksi 79 kpl. Kerromme lehdessä tarkemmin ampumaetäisyyksistä, jousien paunamääristä, jne.

Päätoimittajalta vielä uunituoreet terveiset, että Jäkkäröitä ilmestyy tänäkin vuonna neljä kappaletta. Hieman tänne loppuvuoteen painottuen, mutta kuitenkin.

Isänpäivälahja hakusessa?

Jos tämän vuoden isänpäivälahja on vielä valitsematta, niin vinkkaamme SJML:n kaupassa myynnissä olevaan erinomaiseen kirjaan: Jousimetsästys – johdatus nykyaikaisen jousimetsästyksen perusteisiin. Vielä ehtii paketti ajoissa perille!

Verkkosivuilla olemme kertoneet lisäksi esimerkiksi…

Tulevia tapahtumia

Löydät meidät näistä

HUOM: Löydät tämän uutiskirjeen myös SJML foorumilta, Uutiskirjeet

Terveisin,

Suomen Jousimetsästäjäin Liitto ry