Julkaistu

SJML Uutiskirje 3/2018

Uutiskirje (3/2018)

Mahtavaa marraskuuta!

Suhteellisen leuto syksy on tarjonnut hienoja jahtipäiviä ja helpottanut myös passissa istumista – ja tapahtumiahan on syntynyt!

Niin Facebookin jousimetsästysaiheisissa ryhmissä kuin vaikkapa SJML:n Instagramissa on esimerkkejä hienoista onnistumisista riistatilanteissa. Voit ehdottaa omaa tunnelmakuvaasi näkösälle lähettämällä sen tyrkylle osoitteeseen ig@jousimetsastys.fi. Epäilemme muuten, että M&K -lehden Kymppikerhoonkin on matkalla yksi jos toinenkin jousipeurakuva…

Jäkkärä 3/2018, joka on paraikaa vedosvaiheessa, tulee olemaan varsin metsästyksellinen ilmestys. Päätoimittaja kiittää ahkeria kirjoittajia ja kannustaa uusiakin kynän varteen!

SJML:n yhteisjahdeista tällä kaudella edessäpäin ovat vielä Päntäneen yhteisjahti sekä SJML:n jäsenseurojen puheenjohtajien jahti. Ensinmainitun ilmoittautumistiedot ilmestyvät nettiin lähiaikoina – pidä tapahtumasivua silmällä, jos haluat mukaan.

Muistutettakoon lopuksi, että kilpailuvastaava@jousimetsastys.fi kerää ehdotuksia SJML Cupin sääntömuutoksiksi vuoden loppuun asti. Kaikki ideat ovat tervetulleita – ensi vuoden alkupuolella nähdään mitkä niistä otetaan käyttöön.

Verkkosivuillakin tapahtuu…

  1. Jäkkärä 2/2018 sisältö
  2. Testissä Aero Hunter Kestrel -istumavaljaat

Tulevia tapahtumia

Löydät meidät näistä

HUOM: Löydät tämän uutiskirjeen myös SJML foorumilta, alafoorumista Uutiskirjeet.

Terveisin,

Suomen Jousimetsästäjäin Liitto ry