Julkaistu

Uudet jäsenmaksut ja jäsenrekisteri

Suomen Jousimetsästäjäin Liitto ry:n vuoden 2018 vuosikokouksen päätöksen mukaisesti jäsenmaksuja on yhtenäistetty. Olemme myös paraikaa ottamassa käyttöön uutta jäsenrekisteriä, joka helpottaa jäsenmaksujen maksamista ja jäsenen omien tietojen ylläpitoa.

Vuoden 2018 vuosikokouksen päätöksen mukaisesti vuotuinen jäsenmaksu on kaikille jäsenille saman suuruinen, eli 25 euroa/vuosi. Muutoksen myötä myös kannattajajäsenen jäsenoikeudet ovat jatkossa samat kuin varsinaisilla jäsenillä ja juniorijäsenillä. Juniorijäseneksi katsotaan jatkossa alle 18-vuotias henkilö.

Liittoon liittyvän jäsenen liittymismaksu on vuosikokouksen päätöksen mukaisesti 20 euroa, ja hän liittyy SJML:n jäseneksi varsinaisena jäsenenä. Juniorijäseneksi liittyvältä ei jatkossakaan peritä liittymismaksua. Jäsenyhdistysten jäsenmaksu on myös 25 euroa/vuosi. Jäsenyhdistysten oikeudet pysyvät muuttumattomina.

Suomen Jousimetsästäjäin Liitto ry on viime kuukausien aikana käynyt läpi uudistuksia, joista jäsenelle näkyvin lienee jäsenmaksumuutoksen lisäksi uuden jäsenrekisterin käyttöönotto. Uuden jäsenrekisterin nimi on Membook. Mikäli ajantasainen sähköpostiosoitteesi on tiedossamme, olet saanut sähköpostiisi Membookilta linkin, jonka kautta pääset luomaan rekisteriin oman tunnuksesi, kirjautumaan palveluun ja maksamaan jäsenmaksusi. Membookissa voit myös tarkastella ja pitää yllä jäsentietojasi. Jatkossa esimerkiksi osoitteenmuutos on vaivatonta tehdä suoraan omiin jäsenrekisteritietoihin.

Tänä vuonna lähetämme kaikille jäsenille paperilaskun postitse, sähköisen vaihtoehdon lisäksi. Kirjeitse tuleva lasku on sama, joka sinulla on ehkä jo Membookissa. Jos ehdit maksaa laskun sähköisesti, on paperilasku aiheeton. Ensi vuodesta alkaen jäsenmaksut löytyvät ensisijaisesti Membookista jo tammikuun loppupuolella, ja paperilasku lähtee jäsenelle vain, jos sähköpostiosoite ei ole meillä tiedossa tai lasku on vielä avoin noin kuukauden kuluttua sähköisen laskun lähettämisestä.

Miten toimit, jos et saanut Membookilta sähköpostia? Ilmoita voimassaoleva sähköpostiosoitteesi (vaikkapa palautelomakkeellamme) SJML:n sihteerille, odota sihteerin kuittausta tiedon tallentamisesta, jonka jälkeen voit Membookissa palauttaa salasanasi – ja kirjautua palveluun sisään. Muista päivittää palveluun myös tämänhetkinen postiosoitteesi, koska jäsenistössämme on useita samannimisiä henkilöitä.