Jousimetsästysammunnan SM-kisat 2017

Huom! Poiketen ennakkoinfosta kisakahvila/lounasravintola ei hyväksy maksukortteja

Tervetuloa Jousimetsästyksen SM 2017 – kilpailuihin Hyvinkäälle!

Ensimmäistä kertaa Suomen Jousimetsästäjäin Liiton vuosittaiset SM-kilpailut järjestetään samaan aikaan Suomen Metsästäjäliiton Metsästyshaulikko- ja Metsästystrap-kisojen kanssa Hyvinkään Ampumaurheilukeskuksessa (Kaidanpääntie 236, Hyvinkää)! Tapahtumapaikalle odotetaan viikonlopun aikana satoja kilpailijoita mittelemään eri aselajien metsästysammunnan nimissä ja kokemaan kisahumua.

Jousimetsästyksen SM-kilpailut ovat auki kaikille halukkaille lauantaina 29.7. ja sunnuntaina 30.7. Kilpailuun voit osallistua mahdollisuuksiesi mukaisesti joko kumpana päivänä tahansa, tai kumpanakin.

Kummankin päivän luokkavoittajille jaetaan erikseen mitali, ja SM-pokaali jaetaan kunkin luokan viikonlopun parhaalle suoritukselle. Mikäli ammut kumpanakin päivänä, parempi tuloksistasi huomioidaan SM-kilpailun lopullisessa sijoituksessa.

Ilmoittautuminen alkaa kumpanakin päivänä klo 10:00, ja kilpailu alkaa klo 11:00. Kilpailumaksu on 15€/päivä, kisakortit luovutetaan kumpanakin päivänä kilpailumaksua vastaan. Ei ennakkoilmoittautumista.

Kilpailusta jaetaan SJML Cup – pisteet normaaliin tapaan lopullisen SM-kisasijoituksen mukaan.

Kilpailussa ammutaan ainoastaan annettuja matkoja eikä kilpailu sisällä ns. ”peurakoerastia”. Muutoin kilpailu ammutaan SJML Cup – kilpailuluokissa ja SJML Cup 2017 – sääntöjen mukaisesti. Kilpailussa käytetään ainoastaan taulukärkiä.

Kilpailusuoritus koostuu n. 30 3D-maalista, ja rakentuu kaksi kertaa kierrettävästä radasta. Kilpailurata on rakennettu myös yleisön seurattavaksi. Kierroksien välissä voit ostaa kisaruokalasta katukeittiö-henkistä lounasta (Yms. Pyttipannu, paella jne. huom. myös maksukortit toimivat maksuvälineenä kisaruokalassa).

Jousimetsästyksen SM-kilpailuun osallistuville on varattu erillinen parkkipaikkansa heti kisaradan vierestä – alueella on lisäksi mahdollista majoittua matkailuautolla, -vaunulla tai telttamajoituksena ilman erillistä korvausta. Alueella juokseva vesi ja WC:t – majoittuvien huolehdittava itsenäisesti ilta- ja aamupalastaan (tulipaikka löytyy).

Alueella mukana myös kaupallisia toimijoita, ja kilpailun jälkeen mahdollisuus sekä perheenjäsenillä että muiden aselajien kilpailijoilla tutustua metsästysjousiin ja niillä ampumiseen!

Lisätietoja tapahtumasta tarvittaessa:

Antti Saarenmaa
puheenjohtaja@jousimetsastys.fi

Metsästäjäliiton kilpailusivut.

P.S. Vaikka kyseessä ovatkin SM-kilpailut, sopii kilpailu erittäin hyvin myös vasta-alkajille!