Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

IBEP-kurssi, Paimio (SIIRTYY!)

la 23.3. klo 09:00 - su 24.3. klo 17:00 EET

130,00€ - 160,00€

PÄIVITYS: Joudumme siirtämään kurssia myöhemmäksi äkillisen sairastumisen vuoksi. Ilmoitamme uuden päivämäärän myöhemmin. Pahoittelut!

– – –

Suomen Jousimetsästäjäin Liitto ry järjestää IBEP-kurssin 23.-24.3.2024 Paimiossa. Kurssipaikkana toimii Paimion metsästysseuran maja, Saustilantie 147, Paimio.

IBEP eli International Bowhunter’s Education Program on paitsi erinomainen tilaisuus saada yhden viikonlopun aikana hyvät teoreettiset tiedot jousimetsästyksestä kuin myös suuremman riistan metsästykseen valmistava kurssi. Lähialueista Ahvenanmaa edellyttää jousimetsästäjiltä IBEP-kurssin suorittamista.

Kurssipäivien aikana on ohjelmaa seuraavasti: lauantaina klo 09.00 – 19.00 ja sunnuntaina klo 09.00 – 15.00. Kurssin läpäisyyn vaadittava koe suoritetaan sunnuntaina iltapäivän päätteeksi.

Virallinen kurssimateriaali on englanninkielinen, mutta kurssin koulutuskieli on suomi. Tälle kurssille otetaan mukaan maksimissaan 20 henkilöä ja se toteutetaan, mikäli kurssille ilmoittautuu vähintään kahdeksan (8) henkilöä. Omat jousimetsästys- ja muistiinpanovälineet mukaan. Kurssin aikana on myös mahdollisuus kokeilla mm. erilaisia puupasseja, niiden käyttöä ja niiltä ampumista.

Hintaan sisältyy koulutuksen ja kurssimateriaalin lisäksi lauantaina ja sunnuntaina lounas. Tauoilla on mahdollista keitellä kahvia/teetä.

HUOM: Kurssipaikan tiloissa ei ole mahdollisuutta yöpyä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla kurssimaksu. Viimeinen ilmoittautumispäivä 10.3.2024. Peruutus on mahdollinen yksi (1) viikko ennen tapahtuman alkua, jonka jälkeen kurssimaksua ei palauteta.

Tiedot

Alkaa:
la 23.3. klo 09:00 EET
Loppuu:
su 24.3. klo 17:00 EET
Hinta:
130,00€ - 160,00€
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, ,

Järjestäjä

Suomen Jousimetsästäjäin Liitto ry
Sähköposti
info@jousimetsastys.fi
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Paimion metsästysseuran maja
Saustilantie 147
Paimio,
+ Google Map

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available