SJML metsästysalueet

Suomen Jousimetsästäjäin Liitto on vuokrannut jäsenten käyttöön kahta metsästysaluetta. Alueilla voivat SJML:n jäsenet metsästää kaikkea jousella sallittua riistaa, poislukien hirvieläimet .

 
Salmijärvi

Salmijärven alue sijaitsee Sievissä, Pohjois-Pohjanmaalla ja on kooltaan noin 1800 ha. Leiripaikka on alueen länsireunassa, merkittynä karttaan tiipiin kuvalla. Salmijärven alueen Oma riista -tunnus on (metsästysvuodelle 2021-2022) 3EZ27BZ47R.

Etelästä tultaessa: Aja Reisjärvelle, jatka kohti Sieviä (ensin tietä 58, sitten tielle 760), muutaman kilometrin päästä vasemmalle Saarivedentie. Kyseinen tie rajaa alueen etelässä. Pääset kartalle viimeistään, kun alitat voimalinjan.


Näytä suurempi kartta

 
Kärppäjärvi

Kärppäjärven alue sijaisee Kuhmoisissa ja on kooltaan noin 500 ha. Leiripaikka on Pesäjärven länsipuolella. Kärppäjärven alueen Oma riista -tunnus on(metsästysvuodelle 2021-2022) AHBKX8KE6K.

Huom! Vessalle/leirille kulkevan tien varressa sijaitseva laavu on paikallisen hirviporukan ja siellä olevat puut heidän talkoillaan tekemiä, joten niitä ei sovi luvatta käyttää.

Ajo-ohje etelästä. Kuhmoisista pohjoiseen tietä 24 muutama kilometri, käänny oikealle Nahkiaisentielle. Risteyksessä myös opaste Kärppäjärven kämpälle. Risteys näkyy karttalehden vasemmassa reunassa.


Näytä suurempi kartta

 
Kartat

Olemme määrittelemässä SJML:n metsästysalueita Oma riista -palveluun kartoiksi. Alueiden tunnukset löytyvät kummankin alueen kuvauksesta. Voit käyttää karttoja aluetunnuksella erilaisissa laitteissa, sovelluksissa ja palveluissa, joista löydät täydellisen listan Oma riista -yhteensopivat -sivulta.

Voit myös ladata tulostettavat kartat materiaalisivuiltamme.