Julkaistu

IBEP-kurssi Turussa 19.-20.9.

(Päivitys: KURSSI TÄYNNÄ) Suomen Jousimetsästäjäin Liitto ja Varsinais-Suomen Jousimetsästäjät järjestävät IBEP-kurssin Turussa 19.-20.9.2009. Kurssin pitopaikka on Paimiossa, Paimionseudun metsästysseuran metsästysmajalla Maljamäessä.

 

Kurssi alkaa lauantaina 19.9. klo 10.00. Kokoontuminen Maljamäessä klo 9.00.


Näytä Metsästysmaja suuremmalla kartalla

Valtatie 110:ltä käännyttäessä tienviitta ”Huso”, toisessa risteyksessä lukee ”Saustila” ja kolmannessa ”Metsästysmaja/ampumarata”.

Metsästysmaja on varattu kurssilaisille lauantaiksi ja sunnuntaiksi. Majalla on yöpymismahdollisuus (makuupussi+alusta), sauna käytössä sekä keittiö. Majoitus maksaa 10 euroa/viikonloppu. Muonitus järjestetään majalle pientä korvausta vastaan.

Kurssilaisille on järjestetty lauantaiksi kurssin jälkeen metsästysmahdollisuus Sauvon metsästysseuran alueelle. Lupa maksaa 10 euroa/hlö ja sisältää kaiken jousella sallittavan riistan, myös kauriin. Kauriin kaatomaksu on 50 euroa, saaliin saa ampuja pitää.

Ilmoittautumiset sähköpostilla 10.9.2009 mennessä liiton sihteerille, sihteeri (ät) jousimetsastys.fi. Lisätiedot majoitus- ja muonitusjärjestelyistä VSJM:n sihteeriltä, Aleksi Ahlqvistlta, puh (041) 544 6261.

Kouluttajina kurssilla toimivat Ari Kontiainen ja Arto Sillanpää.

Tervetuloa!