Julkaistu

”Äänetön metsästäjä”

Janakkalan-Rengon Sanomat uutisoi huhtikuun alussa 2005 ilmestyneen numeronsa etusivulla ”Äänettömästä metsästäjästä”. Camo-naamion takaa paljastuu Teemu Simenius, jonka haastattelu on kokonaisen sivun mittainen, ryyditettynä muutamalla aiheeseen ja tunnelmaan sopivalla värikuvalla.

 

Metsästys- ja erälehtien lisäksi myös useat paikallislehdet ovat kiinnostuneet tekemään juttuja jousimetsästyksestä. Ja mikäpä on uutisoidessa, kun lajimme harrastajamäärät ovat mm. saaliseläinluettelon lisäysten ansiota selkeässä kasvussa.

Suomalaisen jousimetsästyksen kannalta positiivisessa hengessä kirjoitettu, informatiivinen, mutta samalla henkilökohtainen haastattelu on mainio väline levittää lehden levikkialueella asuvien ihmisten keskuuteen asiatietoutta jousella ja nuolella metsästämisestä.

© 2005 Ari Kontiainen