Julkaistu 3 kommenttia

Forum mietinnässä

Saadun palautteen perusteella olemme harkitsemassa Forumin eli keskusteluryhmän perustamista myös näille uusille sivuille. Siihen asti yritämme pärjätä artikkeleiden kommenttiominaisuudella. Toivomme lisäksi käyttäjien käyttävän muita jousimetsästysaiheisia keskusteluryhmiä, joita on lueteltu Linkit -sivulla. Tiedotamme Forum-asian etenemisestä kun se on ajankohtaista.

3 ajatusta kohteelle “Forum mietinnässä

  1. Kyllä toi foorumi sais tännekkin tulla, jotta saatais hyviä ja henkeviä
    ”mielipuolien” vaihtoa asiasta ja asian vierestä, löysin rantein.
    T. harri

  2. Joo forum olisi ihan ok, mutta olisiko mahdollista että sjml:n jäsenillä
    olisi oma privaatti forum. Kireitä jänteitä.

  3. Olemme keskustelleet viime aikoina lähinnä julkisen keskusteluryhmän ottamisesta käyttöön. Jäsentenväliseen keskusteluun on olemassa Yahoon jousi-group. Lisään sivuille ohjeen, miten siihen voi liittyä.

Kommentointi on suljettu.