Julkaistu

Jousimetsästysaiheisia radio-ohjelmia netissä

Internetistä voi löytää, paitsi artikkeleita jousimetsästyksestä luettavaksi, nykyään myös radio-ohjelmia, joita voi kuunnella tietokoneella. Eräs mielenkiintoinen sivusto, jolta tällaisia radio-ohjelmia löytyy on Petersen’s Bowhunting -sivustolta löytyvä Bowhunting Radio.

 

Nykyisellään mainitulla sivustolla voi kuunnella toimittajan tekemiä haastatteluita mm. passipaikan valinnasta, riistan jäljityksestä, peuran houkuttelusta ja mustakarhun metsästyksestä. Metsästysvihjeiden lisäksi sivuilta löytyy jaksoja, joissa on haastateltu jousimetsästyksen kuuluisuuksia, kuten Chuck Adamsia, Ted Nugentia ja Randy Ulmeria. Sivuilla oleva materiaali on englanninkielistä.

Osan mainituista haastatteluista voi myös ”tilata” ja ladata Podcastingia tukevilla (ilmais)ohjelmilla (iTunes, Juice, jne) kannettavaan MP3-soittimeensa. Kerrankin työmatkalla voi kuunnella asiallisia radio-ohjelmia!