Julkaistu 1 kommentti

IBEP-kurssi Kuhmossa 19.-20.04.2008

Tervetuloa SJML:n järjestämälle ja Kainuun Jousimetsästäjien isännöimälle IBEP-kurssille Kuhmoon 19.–20.4.2008. Kurssi alkaa lauantaina 19.4.2008 kello 09.00.

IBEP eli International Bowhunter’s Education Program on paitsi erinomainen tilaisuus saada yhden viikonlopun aikana hyvät teoreettiset tiedot jousimetsästyksestä myös suuremman riistan metsästykseen valmistava kurssi. Kouluttajina toimivat kokeneet jousimetsästäjät Ari Kontiainen ja Manu Mäkinen.

Virallinen kurssimateriaali on englanninkielinen, mutta kurssin koulutuskieli suomi. Kurssille otetaan mukaan maksimissaan 15 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Koulutuksen hinta on SJML:n varsinaisille jäsenille 35 euroa, muille 60 euroa.

Kurssille voi ilmoittautua joko sähköpostitse tai puhelimitse SJML:n sihteerille, joka antaa tilitiedot ja viitteen kurssimaksun maksamiseksi etukäteen sekä lähettää osallistumismaksun maksamisen jälkeen kurssimateriaalin tutustuttavaksi.

Kurssille osallistuvilta vaaditaan suomalainen metsästäjätutkinto, joten ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä metsästyskorttisi numeron.

Kurssipaikkakunnalla on mahdollisuus majoittumiseen, majoituspaketin hinta on 55 €/ hlö sisältäen
– majoituksen (19.-20.4. välinen yö 2-4 hengen huoneissa),
– saunan (halukkaille myös savusauna käytettävissä),
– ruokailut
Majoituspaketin hinta peritään paikan päällä.

Kurssille osallistuvilla on mahdollisuus majavanmetsästykseen Villi Pohjolan mailla, tarvittava vieraslupa maksaa 8 euroa. Majavametsälle lähtijöiden on ilmoittauduttava 11.4. mennessä sähköpostiosoitteeseen kainuunjousimetsastajat@gmail.com!

Kurssipaikan osoite:
Korpikarhu Oy
Kostamustie 1120
88930 Lentiira

Tervetuloa!!

1 ajatus kohteelle “IBEP-kurssi Kuhmossa 19.-20.04.2008

  1. Kiitos aktiivisille kurssilaisille ja koulutuksen järjestäneelle, tuoreelle seuralle! -Ari ja Manu

Kommentointi on suljettu.