Julkaistu

Jäsentarjous uusille jäsenille 9.-12.6.2016

Liity nyt Suomen Jousimetsästäjäin Liiton jäseneksi!
Normaalin liittymis- ja vuosimaksun lisäksi saat nyt messujen ajan tarjouksena liiton lippiksen tai T-paidan
edullisesti mukaan pakettiin!

Normaali varsinaisen jäsenen liittymismaksu vuosimaksuineen (17 e + 27 e) on yhteensä 44 euroa (kannattajajäsenen 34 euroa). Lippiksen tai T-paidan arvo on 20 euroa. Nyt saat täyden jäsenyyden sekä liiton tuotteen yhteishintaan 55 euroa!

Täytä jäsenhakemuslomake normaaliin tapaan täällä. Mikäli haluat käyttää tarjouksen, lisää kohtaan ”lisätietoja” koodi ”JÄSENTARJOUS” sekä maininta, haluatko lippiksen vai T-paidan tarjoushinnalla. Jos valitset paidan, muista mainita koko (esim. JÄSENTARJOUS T-paita L). Ellet halua käyttää jäsentarjousta, jätä lisätietoja-kohta tyhjäksi.

Messujen jälkeisellä viikolla lähetämme sinulle 55 euron (tai 45 euron, mikäli haluat liittyä kannattajajäseneksi) laskun ja sen maksettuasi olet jäsen: saat postitse alkuvuoden Jäkkärä-lehdet sekä valitsemasi tuotteen. Jatkossa pysyt jäsenenä maksamalla vuotuisen jäsenmaksun.

Varsinaisena jäsenenä saat äänioikeuden liiton kokouksissa sekä täydet oikeudet liiton tarjoamiin etuihin, kuten esim. neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Jäkkärä-lehden, tuloksesi noteerataan SJML Cup -kisoissa sekä saat alennuksia liiton järjestämiin koulutustilaisuuksiin. Lisäksi saat oikeuden metsästää jousella liiton vuokraamilla metsästysalueilla (lisätietoja www.jousimetsastys.fi). Kannattajajäsenenä saat vain Jäkkärä-lehden, mutta muut jäsenedut eivät sinua koske.

Tartu siis tarjoukseen nyt ja liity jäseneksi!