Julkaistu

Toimihenkilötehtäviä avoinna

Suomen Jousimetsästäjäin Liitto ry:n missio on toimia jousimetsästyksen asiantuntijana, kehittäjänä ja kokoavana voimana Suomessa. SJML on suomalaisten jousimetsästäjien ja jäsenseurojen valtakunnallinen keskusjärjestö, joka toimii maamme jousimetsästyksen aatteellisena järjestönä ja keskeisenä vaikuttajana. Toiminnan perusta rakentuu jousimetsästyksen eettisiin arvoihin sekä suomalaisen eräperinteen kunnioittamiseen.

Liiton hallitus etsii nyt puuhaporukkaan mukaan koulutusvastaavaa ja messuvastaavaa. Koulutusvastaavan tehtävänä on kehittää liiton tarjoamaa koulutuspalettia Jousimetsästys 2020- strategiatyön pohjalta yhdessä liiton hallituksen, jäsenseurojen ja muiden aktiivien kanssa. Messuvastaavan toimenkuvaan kuuluu messutoiminnan kehittäminen, uusien innovatiivisten ideoiden luominen sekä yhteistyö niinikään hallituksen, jäsenseurojen ja muiden aktiivien kanssa.

Suomen Jousimetsästäjäin Liiton hallitus on päättänyt toimihenkilösuhteen yhteisymmärryksessä luottamuspulan vuoksi aikaisemmin koulutusvastaavana toimineen Juha Korhosen ja messuvastaavana toimineen Henri Harjun kanssa.

Mikäli tunnet olevasi oikea henkilö hyppäämään SJML:n aktiiviporukan mukaan, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen hallitus(ät)jousimetsastys.fi.

Lisätietoja: puheenjohtaja Antti Saarenmaa, puh. (050) 599 0138