Julkaistu

Kaurisjahti Kempeleessä 26.-27.11.2016

Kempeleen metsästys- ja kennelyhdistys järjestää kaurisjahdin yhteistyössä SJML:n kanssa. Mukaan ovat tervetulleita Suomen Jousimetsästäjäin Liiton varsinaiset jäsenet.

Lauantaina 26.11.2016 klo 09:00 alkavan kaksipäiväisen  jahdin kohde on metsäkauris (kiintiö 3 kpl), joita metsästetään mäyräkoiria apuna käyttäen. Myös muuta luvallista riistaa saa jahdin yhteydessä ampua. Jousimiehen saaman kaurissaaliin kaatomaksun kustantaa SJML. Oppaina jahdissa mukana toimivat paikallisen metsästysseuran jäsenet.

Majoituspaikkana toimii Paukun maja lattiamajoituksella. Kämppään kuuluu keittiö ja sauna. Mukaan yöpymisvälineet ja eväät sekä (pakolliset) oranssi päähine ja takki/liivi sekä VHF-puhelin, jos omistat sellaisen. Paikalle voi saapua jo perjantai-iltana klo 16.00 alkaen. Osoite: Mäntyrannantie 130, Oulunsalo

Mukaan otetaan 30 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Ilmoittautumisaika päättyy 30.10.2016. Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumismaksu maksetaan etukäteen Kempeleen metsästys- ja kennelyhdistyksen tilille viimeistään 30.10.2016. Tilinumeron saa ilmoittautumisen yhteydessä. Jos maksua ei eräpäivään mennessä ole suoritettu, vapautuu paikka varasijoilla oleville.

Jos jahtivierailla on mahdollisesti mäyräkoiria mukana, laittakaa tietoa ilmoitautumisen yhteydessä niin saadaan lopullinen koiratilannekin selville.

Kokoontuminen jahtiin lauantaina Paukun majalla aamulla hyvissä ajoin ennen klo 09.00.

HINTA.

70.00 EUROA

Sisältää jahdin, lounaan sekä yöpymisen.

Ilmottautuminen sähköpostilla jahtivouti@jousimetsastys.fi

Tarkemmat tiedustelut.

Jani Eklund 0405061706