Julkaistu

Kaurisjahti Päntäneellä 10.-11.12.2016

Päntäneen metsästysseura ja SJML järjestävät jälleen yhteisjahdin. Mukaan ovat tervetulleita Suomen Jousimetsästäjäin Liiton varsinaiset jäsenet.

Lauantaina 10.12.2016 klo 09:00 alkavan kaksipäiväisen jahdin kohde on metsäkauris, jota metsästetään mäyräkoiria apuna käyttäen. Myös muuta luvallista riistaa saa jahdin yhteydessä ampua. Jousimiehen saaman kaurissaaliin kaatomaksun kustantaa SJML. Jahdissa mukana ja oppaina toimivat paikallisen metsästysseuran jäsenet (ruutiaseineen).

Mukaan yöpymisvälineet ja eväät sekä (pakolliset) oranssi päähine ja takki/liivi sekä VHF-puhelin, jos omistat sellaisen. Paikalle voi saapua jo perjantai-iltana noin klo 20.00, jotta avantouimarit kerkiävät alta pois.

Majoitus tapahtuu Päntäneen Hiukkajärven kämpällä pääosin lattiamajoituksena. Kämppään kuuluu keittiö ja sauna. Osoite: Hiukkajärventie 220, 61980 kauhajoki

Mukaan mahtuu 30 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Ilmoittautumisaika päättyy 15.11.2016. Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumismaksu maksetaan etukäteen Päntäneen metsästysseuran tilille viimeistään 15.11.2016. Tilinumeron saa ilmoittautumisen yhteydessä. Jos maksua ei eräpäivään mennessä ole suoritettu, vapautuu paikka varasijoilla oleville.

Kokoontuminen jahtiin lauantaina aamulla hyvissä ajoin ennen klo 09.00 kämpälle

Hinta: 70.00 euroa

Sisältää jahdin, lounaan sekä majoituksen.

Ilmottautuminen sähköpostilla  jahtivouti@jousimetsastys.fi

Tarkemmat tiedustelut.

Jani Eklund 0405061706

Tervetuloa, Kauhajoella tavataan!