Julkaistu

Jäsenseurat-sähköpostilistan päivitys

Yksi Suomen Jousimetsästäjäin Liiton viestintäkanavista jäsenseurojen suuntaan on jäsenseurat-sähköpostilista, jonka tarkoituksena on toimia kanavana suoraan jäsenseurojen aktiivihenkilöille, useimmiten puheenjohtajalle tai hallituksen jäsenelle.

Tiedot osoitteista jotka seura jäsenseurajakeluun toivoo lisättävän, tarvitsemme aina suoraan jäsenseuralta itseltään, jolloin nimilistan päivittäminen esimerkiksi puheenjohtajan tai hallituksen jäsenen vaihtuessa tapahtuu seuran itsensä ilmoituksella SJML:n suuntaan. Varmistaaksemme sähköpostijakelumme seurojen suuntaan toimivan, pyydämme jokaista jäsenseuraamme ja sen aktiivihenkilöitä käymään seurassaan keskustelun siitä, kenelle tai keille jäsenseurajakelun sähköpostit toivotaan toimitettavan ja ilmoittavan ne meille osoitteeseen sjml@jousimetsastys.fi

Yhteistyöterveisin

Antti Saarenmaa
Puheenjohtaja