Julkaistu

Liiton viestintäkokonaisuus uudistuu

Suomen Jousimetsästäjäin liitto on julkaissut vuosia sekä Jäkkärä-lehteä että verkossa julkaistuja kirjoituksia. Viime vuosina Jäkkärän julkaisutoiminta on muuttunut asteittain haasteellisemmaksi, erityisesti kirjoittajapulan tähden. Lisäksi sosiaalisen median rooli harrastajakunnan viestinnässä on noussut ja perinteisen painetun median merkitys on vähentynyt. 

Jousella metsästykseen liittyvällä tiedolla ja sen jakamisella on kuitenkin entistä suurempi merkitys jousimetsästyksen yleistymisen ja käynnissä olevien hankkeiden tähden. Harrastajakunnasta nousseiden toiveiden johdosta olemme aloittaneet liiton viestinnän uudistamisen. 

Julkaisemme jatkossa vuosittain säännöllisesti kymmeniä, huolella tuotettuja artikkeleita verkkosivuille, koostamme kuusi sähköistä uutiskirjettä sekä lisäksi yhden, painetun Jäkkärän, josta on luettavissa myös aiemmin julkaisematonta sisältöä. Julkaisutoimintaa koordinoi ja ehdotuksia artikkeleiksi vastaanottaa Ari Kontiainen (aineisto@kirjoita.fi). Julkaistuista artikkeleista maksetaan jatkossa kirjoituspalkkio. Päätoimittajana jatkaa Sarianne Kokkonen.

Julkaisutoiminnan uudistamisen myötä myös liiton verkkosivustoa tullaan tulevaisuudessa muokkaamaan tarpeellisilta osin.

Aktiivista, aurinkoista kevättä ja alkavaa pukkijahtia!