Julkaistu

Ahdenkallion Hirvimiesten jousimetsästysviikonloppu

Ahdenkallion Hirvimiehet tarjoavat 4 hengen jousimetsästäjäporukalle valkohäntäpeuran metsästysviikonlopun Hyvinkäällä.

Jahtimaksuun 200€/hlö kuuluvat majoitus, metsästysluvat, opastus, saaliin käsittelyssä avustaminen ja 4 hengen porukalle yksi aikuinen valkohäntäpeura tai vaihtoehtoisesti kaksi vasaa lihoineen. Ei rajoituksia kaadettavan yksilön suhteen, eikä erillisiä piikkimaksuja. Pienriistan metsästys supikoiran, ketun ja rusakon suhteen kuuluu hintaan.

Metsästysalueelta on valikoitu valmiiksi jousimetsästäjille soveltuvia vaihtoehtoisia paikkoja, puupassit tai muut kiipeilytarvikkeet oltava metsästäjillä omasta takaa. 

Saapuminen majoitukseen onnistuu jo perjantai-illasta lähtien ja tarvittaessa majoitus on käytettävissä maanantai-aamuun asti, jolloin metsästykseen voidaan käyttää täysipainoisesti sekä lauantai että sunnuntai. Majoituksessa ruoanlaittomahdollisuus, sängyt ja sauna. Käytettävissä myös Ahdenkallion Hirvimiesten laavu. 

Metsästysviikonlopun peruskustannuksen 200€/hlö lisäksi saalista saadessa peritään 100€ kaatomaksu aikuisesta ja 50€ vasasta kattamaan maanomistajille toimitettavia lihatarvikkeita. 

Metsästystä varten on Ahdenkallion Hirvimiesten metsästysmaja varattu alustavasti joko viikonlopulle 6.11  –  7.11 tai 27.11  –  28.11. Mikäli jahti halutaan ajoittaa myöhemmäksi, asiasta voidaan sopia erikseen Ahdenkallion Hirvimiesten kanssa.

Onko sinulla valmis 4 hengen porukka kasassa ja olette kiinnostuneita lähtemään jahtiin? 

Ilmoittautumiset pyydetään toimittamaan osoitteeseen info@jousimetsastys.fi 15.10.-22.10. Mikäli ilmoittautuneita porukoita on useampia, arvomme jahtiin lähtevän ryhmän ilmoittautumisen päätyttyä. Tieto valinnasta ilmoitetaan arvonnan jälkeen viikonlopun aikana. Metsästysviikonlopun kustannukset ja mahdollinen kaatomaksu suoritetaan suoraan Ahdenkallion Hirvimiehille.

Onko sinulla tai seurallasi tarjota metsästysmahdollisuuksia jousimetsästäjille? Ota yhteyttä info@jousimetsastys.fi 

Kuvia metsästysmajalta
Sauna
Lahtivaja on ryhmän käytettävissä.