Julkaistu

Jahti-lehdessä jousimetsästysasiaa

Suomen Metsästäjäliiton julkaiseman Jahti-lehden numerossa 3 · 2008 on jälleen kerran käsitelty useassa yhteydessä jousella metsästystä.

 

Harrastuksemme on päässyt tämän lähes kaksisataasivuisen lukupaketin sivuille ainakin CIC:n jousimetsästystyöryhmän puheenjohtajan (Juha Kylmä) nimeämisen, useiden suurriistakuvien ja Metsästäjäliiton henkilöstölle järjestetyn IBEP-kurssin muodossa.

Pääosin jousella metsästävänä huomasin tosin, että Toiminnanjohtajan tarinoiden ”Majavaa veteen” -jutun yhteydessä olisi luontevasti voinut mainita myös jousen, jolla veteen ampuminen on luultavasti jopa yleisempää kuin maalle ampuminen.

Joka tapauksessa, jälleen kerran kohteliaan hatunnoston ja syvän kumarruksen arvoinen suoritus Suomen Metsästäjäliitolta jousella metsästyksen aktiivisesta esillä pitämisestä!

© 2008, Ari Kontiainen