Julkaistu

Metsästystapahtuma 2008

Tervetuloa jälleen kaikki varsinaiset jäsenet SJML:n yhteiseen jahtitapahtumaan Sievin Salmijärvelle 20.-21.9.2008. Alueella voi metsästää kanalintuja ja jäniksiä, koiralla tai ilman.

 

Paikalle voi saapua jo perjantai-iltana. Paikalla ei ole rakennuksia, joten maastomajoitukseen on syytä varautua.

Ajo-ohje löytyy alta sekä verkkosivujemme karttasivulta. Tarvittava salasana löytyy Jäkkärästä 3/2008.

Alueella voi metsästää metsäkaurista lukuunottamatta kaikkea jousella sallittua riistaa metsästysajat ja riistanhoitopiirien rajoitukset huomioon ottaen. Ainoana sallittuna metsästyvälineenä alueella on jousi, poislukien pienpetojen loukkupyynti.

Viikonlopun aikana (la-su) voi tapahtumaan osallistua ilmaiseksi myös liiton henkilöjäsenen ystävä, joka ei (vielä) itse ole liiton jäsen! Mikäli et ole jäsen, etkä tunne yhtään sellaista ja haluat kuitenkin mukaan, niin ilmoittaudu sähköpostitse osoitteeseen jahtivouti (ät) jousimetsastys.fi.

Ajo-ohje Salmijärvelle etelästä tultaessa

Aja Reisjärvelle, jatka kohti Sieviä (ensin tietä 58, sitten tielle 760), muutaman kilometrin päästä vasemmalle Saarivedentie. Kyseinen tie rajaa alueen etelässä. Pääset kartalle viimeistään, kun alitat voimalinjan.

Tervetuloa,

Jahtivouti