Metsäkauriin jousimetsästysleiri 4.-6.12.2015

Tervetuloa Suomen jousimetsästäjäin liiton sekä metsästysseura OMH:n järjestämään metsäkaurisviikonloppuun Lapualle 4.-6.12.2015. Viikonloppuleiri sisältää sekä rautaisannoksen metsäkauriiseen liittyvää jousimetsästystietoutta että itse metsästystä – ja soveltuu niin aloittavalle kuin kokeneellekin jousimetsästäjälle. (lisää…)

Jatka lukemista

Yhteisjahti Kauhajoella 12.-13.12.2015

[ TAPAHTUMA ON TÄYNNÄ ] Kauhajoen Päntäneen metsästysseura ja SJML järjestävät jälleen yhteisjahdin. Mukaan ovat tervetulleita Suomen Jousimetsästäjäin Liiton varsinaiset jäsenet. Lauantaina 12.12.2015 klo 09:00 alkavan kaksipäiväisen jahdin kohde on metsäkauris, jota metsästetään mäyräkoiria apuna käyttäen. Myös muuta luvallista riistaa saa jahdin yhteydessä ampua. Jousimiehen saaman kaurissaaliin kaatomaksun kustantaa SJML. Jahdissa mukana ja oppaina toimivat […]

Jatka lukemista

Pahoittelut roskapostista

SJML:n sivusto on ollut viime aikoina verkkohyökkäyksen kohteena. Hyökkääjä onnistui arvaamaan sellaisen käyttäjän salasanan, jolla on oikeus lisätä artikkeleita. Olette siksi voineet saada ilmoituksia verkkosivuille lisätyistä roskapostiartikkeleista. Tilanne on nyt korjattu.

Jatka lukemista

SJML CUP 2015 kokonaiskilpailun lopputulokset

Suomen Jousimetsästäjäin Liiton viimeiset CUP-osakilpailut käytiin Keskipisteen Jousimetsästäjien 3D-radalla elokuun ensimmäisenä päivänä. Kilpailu sinetöi kuluvan vuoden jousimetsästysammuntakoitokset SJML:n CUP-kisojen kohdalta – tässä lopputulokset! (lisää…)

Jatka lukemista

SJML CUP 2015 – Välituloksia, päivitetty 28.7.

Suomen Jousimetsästäjäin Liiton Cup-kisakierroksen väliaikatuloksia täältä. Kiitos ahkerasta osallistumisesta ja muistutuksena että vielä yksi osakilpailu Keskipisteen Jousimetsästäjien järjestämänä 1.8. on jäljellä. Kilpailu on tasaista ja kärkisijoilla voi vielä tapahtua muutoksia! Kilpailusääntöjen mukaisesti mukana osassa tulevia kilpailuja myös OPEN-luokka, tässä linkki kilpailusääntöihin. Kommentteja ja kysymyksiä tuloksista, säännöistä tai kilpailuista yleisesti voi lähettää kilpailuvastaava@jousimetsastys.fi. Kilpailutoimintaamme tukevat tänä […]

Jatka lukemista

Metsästä jousella - metsästät luonnon ehdoilla