SJML kesäleiri 2016

SJML perinteinen kesäleiri järjestetään tällä kertaa Lapuan maisemissa, Etelä-Pohjanmaalla 27.-29.5.2016.

Leiri on kaikille harrastajille avoin tilaisuus, myös aivan aloittelijoille – rohkeasti siis mukaan oppimaan lajia. Olemme saaneet luvat alueen metsästyseuroilta harventaa kaurispukkikantaa. Pieni maisemanvaihto viime vuosista on paikallaan, koska Mynämäen kauriit osasivat viime vuonna kiertää metsämiehet.

Mukaan tapahtumaan mahtuu ilmoittautumisjärjestyksessä 20 henkilöä.
Jatka lukemista →

Jäkkärästä 1/2016 pois jäänyt ilmoitus

Vasta ilmestynyttä Jäkkärää 1/2016 tehtäessä pois jäi X-treme Hunterin ilmoitus, jonka piti tulla paperilehteen. Koska virhe ei ollut X-treme Hunterin, tässä lehteen tarkoitettu ilmoitus nettijulkaisuna.

xtremehunter_jakkara

SJML seinäkalenteri 2016 nyt tarjoushintaan!

SJML:n  tarjouksena seuraavaa: 

– SJML kalenteri 2016 tarjoushintaan 5 euroa/kappale

– Tilaa vähintään 40 eurolla verkkokaupasta, saat kalenterin kaupan päälle!

Toimi nopeasti, sillä kalentereita on jäljellä enää vain rajoitettu määrä.

Klikkaa verkkokauppaan täältä!

Metsäkauriin jousimetsästysleiri 4.-6.12.2015

Tervetuloa Suomen jousimetsästäjäin liiton sekä metsästysseura OMH:n järjestämään metsäkaurisviikonloppuun Lapualle 4.-6.12.2015. Viikonloppuleiri sisältää sekä rautaisannoksen metsäkauriiseen liittyvää jousimetsästystietoutta että itse metsästystä – ja soveltuu niin aloittavalle kuin kokeneellekin jousimetsästäjälle.
Jatka lukemista →

Yhteisjahti Kauhajoella 12.-13.12.2015

[ TAPAHTUMA ON TÄYNNÄ ]
Kauhajoen Päntäneen metsästysseura ja SJML järjestävät jälleen yhteisjahdin. Mukaan ovat tervetulleita Suomen Jousimetsästäjäin Liiton varsinaiset jäsenet. Lauantaina 12.12.2015 klo 09:00 alkavan kaksipäiväisen jahdin kohde on metsäkauris, jota metsästetään mäyräkoiria apuna käyttäen. Myös muuta luvallista riistaa saa jahdin yhteydessä ampua. Jousimiehen saaman kaurissaaliin kaatomaksun kustantaa SJML. Jahdissa mukana ja oppaina toimivat paikallisen metsästysseuran jäsenet (ruutiaseineen).
Jatka lukemista →

Metsästä jousella - metsästät luonnon ehdoilla