SJML CUP 2016 – kokonaistulokset

Vuoden 2016 Cup-kierroksen viimeinen kilpailu käytiin Oulun Seudun Jousimetsästäjien 3d-radalla 6.8.
Tänä vuonna Cup-osakilpailuita käytiin yhteensä 6 kappaletta, joista yksi kilpailu toimi myös jousimetsästysammunnan SM-kisana.

Kisasuorituksia kertyi yhteensä n. 250 erillistä kappaletta ja eri osallistujia kertyi kokonaista 130. Jatka lukemista →

SJML Cup – välituloksia

Suomen Jousimetsästäjäin Liiton CUP-kisakierrosta on käyty 6.7.2016 mennessä 3 erillisen osakilpailun verran. Ohessa välitulokset jossa listattu luokittain CUP-pisteitä sijoituksillaan ansainneet kilpailijat.

Onnittelut tähänastisissa kilpailuissa pärjänneille ja tsemppiä tuleviin kisoihin (seuraavana Varsinais-Suomen Jousimetsästäjien Lounais-Cup)!

Mahdollisista puutteista tai virheistä kisatuloksissa voi ilmoittaa sähköpostitse kilpailuvastaava@jousimetsastys.fi

Toimihenkilötehtäviä avoinna

Suomen Jousimetsästäjäin Liitto ry:n missio on toimia jousimetsästyksen asiantuntijana, kehittäjänä ja kokoavana voimana Suomessa. SJML on suomalaisten jousimetsästäjien ja jäsenseurojen valtakunnallinen keskusjärjestö, joka toimii maamme jousimetsästyksen aatteellisena järjestönä ja keskeisenä vaikuttajana. Toiminnan perusta rakentuu jousimetsästyksen eettisiin arvoihin sekä suomalaisen eräperinteen kunnioittamiseen.

Jatka lukemista →

Metsästä jousella - metsästät luonnon ehdoilla