Julkaistu

Bow Hunting Team Lapua

Tairettihi runnata 2000 vuaren alaku pualta, kun kaks Lapualaasta jousimettästäjää tapas toisensa yhteisen harrastuksensa paris, eli paikallises. Juttu siirty äkkiä jousiin ja niillä mettästämisehe. Ei trengänny kauaa asijoota läpi käyrä, kun huamattihin, notta ollahan yhyres reenaamas ja kohta jo jänistä passittamas.

 

Aluuksi tää tiimi oli vaa sellaane peli, johona jäseniä oli vaa ne kaks. Tuumattihinki,että tää on sitte kolomesta poikki. No, äkkiä sitä kuitenki lähipiirihi ilimaantu uusia vartehe ottettavia nualen ettijöötä. Tällöön oltihi kuitenki EPJM:n jäseniä ja viäläkin seatahan osaltansa siinä porukas. Johonaki vaihees vaa yhyres tuumattihi, että virallistettaasko tää oma juttu… Värkättihi, olisko siitä mitää järkiä, kun ollahan jo yhyres seuras. Pirettihi kuitenki muutama puhelin yhryntä ja hoksattihi, notta ollahan oman tiimin suhteen samoolla singnaaliilla – seura ja rata pystyhy.

Perustava kokous oli kinkerie yhteyres maaliskuus 2008, johona oli paikalla lähes kaikki tulevat BHTL:n jäsenet. Nimi oli ollu jo valamiina vuasia, sitä ei enää lähäretty uuresta arpomaha.
Kisa paikan suhtehe on tehty kans röitä ja toivotahan sen olevan valamis ens heinänniiton aikaha. Raran suhtehe on kovat orotukset ja tavootteet. Allekirioottaneen ”virka” liitos ei ainakaa helepota asiaa.

Tään seuran pääpaikkahan on Lapua ja jäsenistö pääosin samalta kylältä, paria uskaliasta lukuhun ottamatta. Vaikka seura on tarkootuksella piretty piänenä, ei toki uusia jäsen hakemuksia heleposti hyliätä. Riittäähän tuas latomeres hehtaaria toisen perähä marssia. Bow hunttinki tiimi koostuu kaveriporukasta, jotenka päätösten teko on meillä heleppoa. Jonsei yhteesymmärrystä rupia syntymähä sitä voiraha nopeuttaa vaikka sitte reikkalaas-roomalaasella. Niinku erellä tuliki jo ilimi, ollahan piäni seura pohojammaalta mutta yritetähä olla aktiivisia jousimiähiä ja kantaa oma kortemma kekoho yhteese asiamma etehe…

T: Bow Hunting Team Lapua, PJ Henri Harju

 
Artikkeli on julkaistu aikaisemmin Jäkkärä-lehden numerossa 3/2008.