Julkaistu

SJML Uutiskirje 1/2018

Uutiskirje (1/2018)

Tervetuloa!

Olemme liitossa miettineet alkuvuoden aikana tapaa, jolla kertoisimme jousella metsästyksestä kiinnostuneille ajankohtaisista asioista. Jäkkärä kopsahtaa postilaatikkoon (ajallaankin ilmestyessään) verrattain harvoin – ja toisaalta jokaisesta verkkosivuille tyrkätystä uudesta artikkelista sähköpostitse lähtevä tieto tuntuu nostavan joidenkin niskavilloja pystyyn. Tulimme siksi siihen tulokseen, että parhaiten uutisoinnin tarvetta voisi palvella (ja ehkä ajoittaista uutisnälkääkin ruokkia) noin kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje. Tässä sen ensimmäinen numero.

Siirsimme lähtökohtaisesti vuosien varrella verkkosivujemme rekisteröinneistä kertyneet sähköpostiosoitteet uutiskirjeen vastaanottajiksi – mutta ole huoleti , voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen aina helposti sähköpostiviestin alareunasta. Jos myöhemmin päätät palata tiedon äärelle verkkosivuiltamme löytyy lomake, johon voit uudestaan täyttää omat tietosi. Sinä päätät.

Julkaisemme uutiskirjeet myös verkkopalvelussa ja luomme siitä linkin SJML keskustelufoorumiin, jolloin voimme jatkaa keskustelua ajankohtaisista aiheista siellä.

Pari ajankohtaista asiaa

Olemme hiljakkoin aktivoituneet Instagramissa. Sinäkin voit auttaa kuvavirtamme tuoreistamisessa lähettämällä omia ehdotuksiasi sinne lisättäviksi kuviksi lähettämällä kuvasi sähköpostilla osoitteeseen ig@jousimetsastys.fi.

Vuosittaisen SJML Cup -kisakauden jälkeen on hetki miettiä voimassa olleita kisasääntöjä. Kisavastaava ottaakin ehdotuksianne mahdollisiksi muutoksiksi seuraavalle kaudelle aina vuoden loppuun asti, sähköpostiosoite on kilpailuvastaava@jousimetsastys.fi.

Verkkosivuilta löydät mm. seuraavia uutisia

  1. Metsäkauris ja ampumakoe
  2. Jäkkärä 1/2018
  3. SJML keskustelualue on avattu uudelleen
  4. Tanska sallii suurten hirvieläinten metsästämisen jousella
  5. SJML:n ylimääräinen yleinen kokous hyväksyi sääntömuutokset

Löydät meidät näistä osoitteista

Terveisin,

Suomen Jousimetsästäjäin Liitto ry