Julkaistu

Osallistu matkalahjakortin arvontaan!

Toekoms Bow Hunting Safaris tarjoaa suomalaisille jousimetsästäjille arvottavaksi ainutlaatuisen 2400 euron arvoisen matkalahjakortin! Matkalahjakortti (1 kpl) arvotaan kaikkien arvan 30.06.2023 – 31.7.2023 ostaneiden kesken.

Arpoja myydään enintään 320 kappaletta, ja arvonta suoritetaan valvotusti myyntiajan päätyttyä myytyjen arpojen kesken Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen valvonnassa. Arpajaisalue on koko Suomi, pl. Ahvenanmaa. Suomen Jousimetsästäjäin Liiton tavara-arpajaisluvan numero on RA/2023/736. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti ostotapahtumassa verkkokauppaan tallentuneiden yhteystietojen mukaisesti heti arvontatuloksen selvittyä.

Tämä 2400 euron arvoinen matkalahjakortti tarjoaa kattavan neljän (4) metsästyspäivän mittaisen paketin yhdelle jousimetsästäjälle sisältäen:

 • Neljä täyttä metsästyspäivää
 • Metsästysluvat yhdelle oryxille (keihäsantilooppi), yhdelle red hartebeestille (kaama-antilooppi) ja yhdelle warthogille (pahkasika)
 • Päivittäiset kuljetukset metsästysalueella
 • Kokeneen metsästysoppaan
 • Saaliinkäsittelyn ja mahdollisten metsästymuistojen alkukäsittelyn ja toimituksen Namibialaiselle konservoijalle tai kuljetusliikkeelle.
 • Esimerkkejä ja koulutusta eettiseen jousimetsästykseen, valikoivan metsästykseen, riistanhoitoon ja kestävän luonnonkäytön perusteisiin
 • Kuljetuksen Hosea Kutakon lentokentältä sijaintiin ja takaisin.
 • Majoituksen ja kolme päivittäistä ateriaa
 • Vuodevaatteet ja pyyhkeet
 • Virvoitusjuomat
 • Ilmainen WiFi ja farmin jousiradan vapaa käyttö

Matkalahjakortti EI SISÄLLÄ:

 • Lentolippuja
 • Alkoholijuomia
 • Tippejä
 • Trofeiden valmistuksesta tai lähettämisestä syntyviä kustannuksia
 • Ylimääräisistä, vapaavalintaisista ostoksille tms. suuntautuvista päiväretkistä syntyviä kustannuksia

Matkalahjakortin sisällön virallinen seloste löytyy täältä. Matkalahjakortin voittaja voi lunastaa itselleen myös lisämetsästyspäiviä ja riistaeläimiä hinnaston mukaisesti. Täydellisen metsästyskokemuksen varmistamiseksi Toekoms Bow Hunting Safaris suosittelee vähintään seitsemän metsästyspäivän mittaista matkaa. Lisätietoja sivuilta: www.toekomshunting.com.

Matkalahjakortin käyttöaika on 30.12.2024 asti, ja matkalahjakortin voittaja sopii henkilökohtaisesti matkan palveluntarjoajan (Toekoms Bow Hunting Safaris) kanssa matkan ajankohdan ja lopullisen sisällön.