Uudet jäsenmaksut ja jäsenrekisteri | Yleistä | SJML keskustelufoorumi

Avatar

Please consider registering
Guest

sp_LogInOut Log In sp_Registration Register

Register | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —
— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed sp_TopicIcon
Uudet jäsenmaksut ja jäsenrekisteri
sp_BlogLink Read the original blog post
No permission to create posts
16.8.2018
07:17
Avatar
Ari
Ylläpitäjä
Forum Posts: 1031
Member Since:
14.2.2006
sp_UserOfflineSmall Offline

Image EnlargerSuomen Jousimetsästäjäin Liitto ry:n vuoden 2018 vuosikokouksen päätöksen mukaisesti jäsenmaksuja on yhtenäistetty. Olemme myös paraikaa ottamassa käyttöön uutta jäsenrekisteriä, joka helpottaa jäsenmaksujen maksamista ja jäsenen omien tietojen ylläpitoa.

Vuoden 2018 vuosikokouksen päätöksen mukaisesti vuotuinen jäsenmaksu on kaikille jäsenille saman suuruinen, eli 25 euroa/vuosi. Muutoksen myötä myös kannattajajäsenen jäsenoikeudet ovat jatkossa samat kuin varsinaisilla jäsenillä ja juniorijäsenillä. Juniorijäseneksi katsotaan jatkossa alle 18-vuotias henkilö.

Liittoon liittyvän jäsenen liittymismaksu on vuosikokouksen päätöksen mukaisesti 20 euroa, ja hän liittyy SJML:n jäseneksi varsinaisena jäsenenä. Juniorijäseneksi liittyvältä ei jatkossakaan peritä liittymismaksua. Jäsenyhdistysten jäsenmaksu on myös 25 euroa/vuosi. Jäsenyhdistysten oikeudet pysyvät muuttumattomina.

Suomen Jousimetsästäjäin Liitto ry on viime kuukausien aikana käynyt läpi uudistuksia, joista jäsenelle näkyvin lienee jäsenmaksumuutoksen lisäksi uuden jäsenrekisterin käyttöönotto. Uuden jäsenrekisterin nimi on Membook. Mikäli ajantasainen sähköpostiosoitteesi on tiedossamme, olet saanut sähköpostiisi Membookilta linkin, jonka kautta pääset luomaan rekisteriin oman tunnuksesi, kirjautumaan palveluun ja maksamaan jäsenmaksusi. Membookissa voit myös tarkastella ja pitää yllä jäsentietojasi. Jatkossa esimerkiksi osoitteenmuutos on vaivatonta tehdä suoraan omiin jäsenrekisteritietoihin.

Tänä vuonna lähetämme kaikille jäsenille paperilaskun postitse, sähköisen vaihtoehdon lisäksi. Kirjeitse tuleva lasku on sama, joka sinulla on ehkä jo Membookissa. Jos ehdit maksaa laskun sähköisesti, on paperilasku aiheeton. Ensi vuodesta alkaen jäsenmaksut löytyvät ensisijaisesti Membookista jo tammikuun loppupuolella, ja paperilasku lähtee jäsenelle vain, jos sähköpostiosoite ei ole meillä tiedossa tai lasku on vielä avoin noin kuukauden kuluttua sähköisen laskun lähettämisestä.

Miten toimit, jos et saanut Membookilta sähköpostia? Ilmoita voimassaoleva sähköpostiosoitteesi (vaikkapa palautelomakkeellamme) SJML:n sihteerille, odota sihteerin kuittausta tiedon tallentamisesta, jonka jälkeen voit Membookissa palauttaa salasanasi – ja kirjautua palveluun sisään. Muista päivittää palveluun myös tämänhetkinen postiosoitteesi, koska jäsenistössämme on useita samannimisiä henkilöitä.

Forum Timezone: Europe/Helsinki

Most Users Ever Online: 254

Currently Online:
21 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

heka: 1024

Arzaan: 933

Kiul: 854

Arto_Y: 741

Pikkuhannu: 621

timo levä: 580

Piedro: 573

Mika_R: 528

Antti Saarenmaa: 459

jonex: 379

Member Stats:

Guest Posters: 0

Members: 3243

Moderators: 0

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 6

Forums: 37

Topics: 4482

Posts: 27022

Newest Members:

Deerhunter63, Arlan, MPfinland, loicsans, Ventoviisas, Jarmas, SaaristonHurja, Talvari67, AlinaLagoda, MikaM

Administrators: ylläpitäjä: 236, Ari: 1031